Доступність посилання

ТОП новини

Чому в Росії масово падають літаки?


  • Українські військові продовжують просуватися біля Бахмута Донецької області й захопили лісосмугу біля села Іванівське. Про це повідомляють офіційно в Міноборони України. А от російський міноборонівський телеканал «Звєзда» підтверджує загибель двох російських офіцерів біля Бахмута. Яка оперативна ситуація?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» о 9:00 на @Радіо Свобода:

  • Два літаки і три гвинтокрили за добу. В Брянській області Росії «чорний день для авіації». ЗСУ каже: це російське ППО. Керівник ПВК «Вагнер» Пригожин теж на це натякає. Чому російська ударна авіація, яка летіла бомбити Україну, раптово впала на території Росії і чи сама Росія збиває власні літаки?
  • Франція, Німеччина, Італія, Ватикан. Зеленський продовжує європейський тур і збирає допомогу від партнерів. Українського президента зустрічають безпрецедентними заходами безпеки: перекриті дороги, поліцейські авто і навіть винищувачі. А кореспондентка Радіо Свобода запитує в Зеленського, чи готова вже країна до контрнаступу? Відповідь почуємо за кілька хвилин.
  • У Туреччині закінчують підрахунок голосів після президентських виборів. За попередніми даними, ніхто з кандидатів не набирає необхідних 50 відсотків для перемоги. Тож, швидше за все, країну очікує другий тур виборів. Які шанси учинного президента Ердогана? Чи переможе його представник опозиції? І як ці вибори повпливають на Україну і російсько-українську війну? Говоримо з політологом.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG