Доступність посилання

ТОП новини

Удар по аеродрому в окупованому Джанкої: деталі


Серія вибухів пролунала впродовж ночі 17 квітня в районі військового аеродрому у Джанкої на півночі окупованого Криму
Серія вибухів пролунала впродовж ночі 17 квітня в районі військового аеродрому у Джанкої на півночі окупованого Криму
  • Що там у Криму: деталі про по аеродрому в окупованому Джанкої

Цієї ночі в окупованому Джанкої в районі військового аеродрому пролунали вибухи. Місцеві телеграм-канали пишуть про масштабну пожежу. Що відомо про це?

  • Фронт на Півдні: 5 разів на добу армія РФ штурмує Кринки

Окуповане Лівобережжя Херсонщини. Позиції ЗСУ в Кринках армія РФ штурмує приблизно п'ять разів на добу, кажуть в ОК «Південь». Російські військові не бажають повторно йти в атаку, стверджують там. Чому? Яка там ситуація?

  • Закон про мобілізацію: чому поліцейські не воюють?

Президент підписав закон про мобілізацію. Він набуде чинності через місяць. У соцмережах обговорюється питання: «чому поліцейські не воюють»? А на сайті президента майже 29 тисяч підписів набрала петиція про негайний призов правоохоронців та держслужбовців.

Як змінилися правила мобілізація для силовиків?

  • Мобілізація засуджених: як це можливо?

За ґратами в Україні наразі перебувають майже 46 тисяч громадян: із них 26 тисяч засуджені за вирок суду, 20 тисяч – лише очікують вироків у слідчих ізоляторах, тобто ув’язнені. Також є щонайменше 50 тисяч громадян, які вже відбули покарання і вийшли на волю. Поки вони виключені з військового обліку. Але міністерство юстиції хоче це змінити. Як?

  • Шольц проситиме Сі зупинити війну?

Олаф Шольц під час візиту в Китай попросив главу КНР Сі Цзіньпіна вплинути на РФ, щоб Путін закінчив війну. Як відреагував Китай? Чи вдалося дійти згоди?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода.Ранок:

Форум

XS
SM
MD
LG