Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі ветерани перевірили свої можливості для участі в «Іграх нескорених» – фоторепортаж

В Одесі відбулися спортивні тестування в рамках відбору учасників команди, яка представлятиме Україну на міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених» (Invictus Games) у 2020 році в Гаазі, Нідерланди. Мешканці Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Вінницької, Київської та Харківської областей тренувалися у стрільбі з луку, пауерліфтінгу, веслуванні на тренажері, велоспорті та плаванні.

Раніше схожі тестування пройшли у Львові і ще мають відбутися у Києві. В цьому році організатори планують активніше залучити не професійних спортсменів, а тих ветеранів із інвалідністю, які більш за все потребують психологічної і фізичної реабілітації. Представляти Україну на міжнародних змаганнях будуть 20 ветеранів – на 5 учасників більше, ніж минулого року.

Зображення 16x9

Михайло Штекель

Журналіст. Працюю в медіа-сфері з перервами із 2003 року. В 2013 році спробував переїхати з рідної Одеси до Києва, писав про Революцію гідності, анексію Криму і знімав війну на Донбасі. У 2017-му повернувся до Одеси – міста непростого, але вкрай цікавого. Навчався на філософському факультеті, тому маю слабкість до довгих текстів. На Радіо Свобода працюю з 2014 року. Пишу, фотографую, знімаю, спілкуюсь із людьми.

XS
SM
MD
LG