Бухгалтер Олімпійського комітету Японії вчинив самогубство

Спочатку Олімпійські ігри мали пройти влітку 2020 року. Однак через пандемію змагання були перенесені на рік, зберігши назву Токіо-2020

Член Олімпійського комітету Японії, керівник бухгалтерського відділу організації Ясусі Морія вчинив самогубство. Про це 7 червня повідомив японський телеканал Nippon TV. 52-річний Морія помер у лікарні після інциденту в токійському метро. Чи пов’язане його самогубство з професійною діяльністю, не повідомляється.

Спочатку Олімпійські ігри мали пройти влітку 2020 року. Однак через пандемію змагання були перенесені на рік, зберігши назву Токіо-2020.

Опитування громадської думки показують, що більшість громадян Японії виступає за скасування змагань або їхнє перенесення вдруге. Міжнародний олімпійський комітет виключив обидва варіанти.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: До Олімпіади в Токіо провакцинують понад 80% мешканців Олімпійського містечка – МОК

20 березня організатори остаточно вирішили проводити Ігри без іноземних уболівальників. Японським уболівальникам для відвідування змагань доведеться пред’явити документ, що підтверджує вакцинацію, або негативний результат тесту на коронавірус.