Ситник про прослуховування Холодницького: коментувати це не зовсім доречно

Артем Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявляє, що коментувати публікації в деяких ЗМІ щодо нібито прослуховування кабінету керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького є недоречним.

Your browser doesn’t support HTML5

Ситник про прослуховування Холодницького: коментувати це не зовсім доречно (відео)

«Журналісти пишуть інформацію, яка не підтверджена жодним офіційним джерелом… Тому коментувати це не зовсім доречно… Зараз складається така ситуація, коли нібито підштовхують до певних коментарів. Ці певні провокативні статті і заяви певних безвідповідальних журналістів я не маю ні можливості, ні морального права коментувати», – сказав Ситник у Брюсселі під час круглого столу, присвяченого боротьбі з корупцією в Україні.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили про начебто намір Назара Холодницького піти у відставку найближчим часом. У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі Радіо Свобода заявили, що Назар Холодницький виконує свої обов’язки у «звичайному режимі». Водночас повідомлення ЗМІ про нібито виявлення в кабінеті Холодницького пристроїв для прослуховування у САП не коментували. Деякі ЗМІ написали, що НАБУ і Генпрокуратура нібито кілька тижнів прослуховували кабінет Холодницького.