Доступність посилання

ТОП новини

Хто і для чого «відправляє українських політиків до Африки»?


Володимир Притула Сімферополь, 30 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Сьогодні в Криму проросійські радикали «відправляли в Африку» українських політиків і закликали кримчан голосувати на позачергових виборах 30 вересня проти всіх. Євразійська спілка молоді Криму і Народний фронт «Севастополь-Крим-Росія» так відзначали закінчення дії українсько-російського договору про дружбу.

"Наколоті апельсини" - в Африку!
(RadioSvoboda.Ua)
Активісти Народного фронту "Севастополь-Крим-Росія спалили текст Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Росією та Україною
(RadioSvoboda.Ua)
Під стінами Постійного представництва Президента України звучать африканські тан-тами. Це школярі – малолітні активісти Євразійської спілки молоді Криму «відправляли в Африку» українських політиків. Вони запакували два кілограми розмальованих веселими писками апельсини у коробку і віднесли на головпошту, щоб відправити до якоїсь африканської країни.

Договір про дружбу, співпрацю між Росією та Україною спалили

Закінчивши з цим шоу, проросійські активісти розпочали інше: спалили текст Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Росією та Україною.

За словами координатора Народного фронту «Севастополь-Крим-Росія» Валерія Подьячого, завтра виповнюється 10 років із дня укладення цього договору і Росія тепер може його денонсувати.

Валерій Подьячий: «У Криму є лише один шлях не опинитися разом з Україною в НАТО – це вийти із Великого Договору про дружбу, співпрацю і партнерство. У Росії є всі підстави для того, щоб вийти з цього договору, тому що порушується його 6 стаття про непідписання з третіми країнами угод, що направлені проти іншої сторони. Північноатлантичний договір – тобто НАТО – це договір проти Росії».
Дорослі дяді привели на політичну акцію 5-класників
(RadioSvoboda.Ua)
... і школярок
(RadioSvoboda.Ua)


Інший шлях «порятунку Криму від України» змалював молодший колега Валерія Подьячого – лідер Євразійської спілки молоді, 11-класник із Бахчисарая Костя Книрик: «30 вересня кожен громадянин Криму має прийти на виборчі дільниці, обов’язково прийти і проголосувати проти всіх! Ми маємо показати цим покидькам, що ми проти них».

У цій акції взяли участь ще кілька десятків учнів 5-11 класів кримських шкіл.
XS
SM
MD
LG