Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович: Партія регіонів звернулася до правоохоронців і Генпрокуратури з приводу можливих спроб опозиції заблокувати підбиття підсумків виборів


У п’ятницю Янукович у відкритому листі до Ющенка вже висловлював протест із приводу підготовки, за його словами, представниками опозиції зриву виборів в окремих регіонах. Президент у суботу висловив здивування звинуваченнями, які Прем’єр-міністр і лідер Партії регіонів висунув у відкритому листі до нього. На думку Ющенка, «люди, які говорять про майбутню фальсифікацію, очевидно, вже її добре запланували». «На злодії завжди шапка горить», – сказав Президент.

Як заявив Прем’єр-міністр і лідер Партії регіонів, він звернувся і до Президента і сказав йому, що, якщо послідовники Віктора Ющенка підуть на це, то «для вас це закінчиться тим, що ви не тільки програєте вибори – дехто не встигне з України вилетіти».

За словами Януковича, які він висловив у суботу на мітингу в Севастополі, в такому разі повстане весь народ проти тих людей, які «знищують країну».

У п’ятницю Янукович у відкритому листі до Ющенка вже висловлював протест із приводу підготовки, за його словами, представниками опозиції зриву виборів в окремих регіонах.

Із такою самою заявою виступила і Політрада Партії регіонів.

Президент у суботу висловив здивування звинуваченнями, які Прем’єр-міністр і лідер Партії регіонів висунув у відкритому листі до нього.

На думку Ющенка, «люди, які говорять про майбутню фальсифікацію, очевидно, вже її добре запланували». «На злодії завжди шапка горить», – сказав Президент.

Представники обох політичних таборів останніми днями висувають на адресу своїх супротивників звинувачення в тому, що саме ці супротивники тим чи іншим чином готують фальсифікацію або зрив виборів. Але документальних підтверджень своїх слів вони не наводили.

Матеріали до теми:

• Президент закликав узяти активну участь у голосуванні на позачергових виборах до Верховної Ради • Ющенко закликає Януковича «повернутися в своїх діях до законності» • Опозиція виступає з новими заявами про готування фальсифікацій на виборах • Янукович у відкритому листі до Ющенка критикує Президента за участь в агітаційних заходах та рекламі блоку «Наша Україна – Народна самооборона» • Перспективи фальсифікації • Партія регіонів допускає можливість неучасті у виборах і стверджує про нібито плани їхньої фальсифікації; БЮТ пов’язує ці заяви зі страхом «регіонів» програти вибори; про плани фальсифікацій із боку опонентів попереджає і опозиція
XS
SM
MD
LG