Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі в ніч на неділю потрощили вінки і розкидали квіти шани, покладені біля меморіального комплексу жертвам Голодомору в Миколаєві


Крайова організація Народного руху України з цього приводу оприлюднила в неділю заяву протесту, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Із нагоди річниці Голодомору в Україні 1932–33 років у Миколаєві в Кафедральному соборі Ікони Касперівської Матері Божої УПЦ Київського Патріархату відправили панахиду.

Крайова організація Народного руху України з цього приводу оприлюднила в неділю заяву протесту, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У заяві, яку підписав лідер місцевих рухівців Юрій Діденко, міститься вимога до керівника обласного управління МВС знайти і покарати вандалів.

Від голови обласної державної адміністрації Олексія Гаркуші автори документу прохають тримати перебіг пошуку правоохоронними органами злочинців на особистому контролі.


Із нагоди річниці Голодомору в Україні 1932–33 років у Миколаєві в Кафедральному соборі Ікони Касперівської Матері Божої УПЦ Київського Патріархату відправили панахиду.

Після цього учасники скорботного заходу пройшли до меморіального комплексу.

«І цього року чимало миколаївців за покликом власного серця згадали тих, хто помер від страшного штучного голоду. Слід відзначити діяльність обласної держадміністрації у цьому напрямку», – сказав Радіо Свобода голова Миколаївської крайової організації Народного руху України Юрій Діденко.
XS
SM
MD
LG