Доступність посилання

ТОП новини

Перелік підприємств для першочергової приватизації остаточно сформують після призначення нового голови Фонду держмайна


Так в інтерв’ю Радіо Свобода народний депутат від БЮТ Ольга Бондар прокоментувала прохання Президента до уряду скасувати такий список, ухвалений напередодні.

Так в інтерв’ю Радіо Свобода народний депутат від БЮТ Ольга Бондар прокоментувала прохання Президента до уряду скасувати такий список, ухвалений напередодні: «Зараз ми не можемо вирішити питання голови Фонду держмайна. Нею залишається Валентина Семенюк. Я думаю, уряд буде розглядати пропозицію Президента. А чи погодиться, чи ні, я думаю, можна буде дискутувати. Я не можу говорити про скасування, йдеться про перегляд і, скажімо так, тимчасову пролонгацію розгляду цих питань. Я вже називала причину: на сьогоднішній момент немає, фактично, того голови Фонду держмайна, який міг би розділити відповідальність з Президентом і Кабінетом міністрів за наслідки такої приватизації».

На думку Президента, ухвалення переліку підприємств для першочергової приватизації був поспішним. Розгляд парламентом питання про призначення «бютівця» Андрія Портнова головою Фонду держмайна має відбутися у п’ятницю.
XS
SM
MD
LG