Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко та Юлія Тимошенко привітали ветеранів війни з Днем Перемоги


Як мовиться в розміщеному на офіційному сайті голови держави зверненні Президента України з нагоди свята, «День Перемоги – це одне з найвеличніших свят нашого народу. Воно нагадує нам про відвагу і велику силу духу захисників Вітчизни, які пройшли через горнило кривавого воєнного протистояння, щоб вибороти свободу для себе та майбутніх поколінь». Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала співвітчизників і ветеранів війни з Днем Перемоги, повідомляє Управління у зв''язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України.


Як мовиться в розміщеному на офіційному сайті голови держави зверненні Президента України з нагоди свята, «День Перемоги – це одне з найвеличніших свят нашого народу. Воно нагадує нам про відвагу і велику силу духу захисників Вітчизни, які пройшли через горнило кривавого воєнного протистояння, щоб вибороти свободу для себе та майбутніх поколінь».

«Ми низько схиляємо голови перед воїнами різних національностей, віросповідань і політичних поглядів, яким не судилося дожити до Великої Перемоги сорок п''ятого», – мовиться далі у зверненні: «У воєнному лихолітті загинуло понад десять мільйонів наших співвітчизників. Вічна і світла їм пам''ять».

Звертаючись до ветеранів Ющенко зазначив: «Ви додаєте нам наснаги, віри і впевненості, є прикладом мужності та патріотизму для молоді. Від усього серця висловлюю вам, шановні переможці, щирі слова синівської подяки за ратний подвиг, тяжку працю, за те, що кращі роки свого життя ви віддали служінню Батьківщині».


Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала співвітчизників і ветеранів війни з Днем Перемоги, повідомляє Управління у зв''язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України. «Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Прийміть мої найщиріші вітання з великим святом українського народу - Днем Перемоги, – мовиться у привітанні. – Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність нинішнього та майбутніх поколінь українців за Ваш безсмертний подвиг».

9 травня – це суміш печалі й радості, вважає прем’єр. «За роки війни народ України заплатив за свою свободу, за право жити на своїй землі мільйонами життів синів і дочок. І хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на нашій землі українська нація, – країна завжди вклонятиметься ветеранам Великої Вітчизняної, складатиме Вам глибоку синівську шану», – наголосилаТимошенко.

Матеріали до теми:

• Ходою Хрещатиком, загальнонаціональною хвилиною мовчання та урочистостями у національному Музеї історії відзначили День перемоги у Києві
XS
SM
MD
LG