Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківській облраді обрали нового голову, теж свободівця


Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич офіційно склав у п’ятницю свої повноваження у зв’язку з його обранням народним депутатом. Представник ВО «Свобода», він переміг на виборчих перегонах в одномандатному окрузі № 83 в Івано-Франківську.

Новим головою обласної ради на сесії в п’ятницю обрали теж свободівця Василя Скрипничука, який до цього працював керуючим справами виконавчого апарату обласної ради. За нього проголосували 84 депутати, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода. Загалом в Івано-Франківській облраді 114 депутатів.

Склавши присягу на Святому письмі, Василь Скрипничук пообіцяв працювати «на добру і велику перспективу місцевого самоврядування».

До Верховної Ради загалом пройшло семеро депутатів прикарпатської облради, в тому числі перший заступник голови Василь Гладій (ВО «Батьківщина») і голова бюджетної комісії Володимир Шкварилюк («Фронт змін»).

Парламентарями стали по два представники «Свободи» і «Батьківщини», по одному від «Фронту змін» і УДАРу і один самовисуванець.
XS
SM
MD
LG