Доступність посилання

ТОП новини

Майже 2 тисячі осіб евакуювали з Донбасу за 4 доби – ДСНС


Протягом 28-31 січня з міст Авдіївка, Дебальцеве, Світлодарськ, смт. Миронівка вивезено 1 тисячу 872 людини, з них 566 дітей та 44 людини, що не можуть самостійно пересуватись, повідомили в прес-службі ДСНС.

«31 січня з міста Дебальцеве на 4 автобусах та транспортних засобах волонтерів було перевезено 243 чоловіки (з них 27 дітей та 44 «не ходячих») до м. Слов’янськ. Із селища міського типу Миронівка двома автобусами волонтерів перевезли 107 людей (з них 30 дітей) до міста Слов’янськ. Із міста Авдіївка шістьма автобусами, а також транспортними засобами волонтерів, 250 людей (з низ 11 дітей) були направлені до міста Слов’янськ», – йдеться в повідомленні.

Останнім часом ситуація в зоні конфлікту різко загострилася після того, як сили підтримуваних Росією збройних сепаратистів і російських військ вкотре порушили режим припинення вогню і почали масований наступ на позиції українських сил. Українські сили намагаються зупинити цей наступ. Водночас російська сторона звинуватила Київ у проведенні «масштабної операції» на сході України.

XS
SM
MD
LG