Доступність посилання

ТОП новини

Дострокові парламентські вибори можуть відбутися найближчим часом, вважає Віктор Янукович


Про це лідер Партії регіонів заявив сьогодні під час засідання опозиційного уряду. Тим часом Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про відсутність підстав для дострокових виборів і звинувачує Партію регіонів у дестабілізації роботи парламенту.

Про це лідер Партії регіонів заявив сьогодні під час засідання опозиційного уряду.

«Сьогодні вже почали говорити про дострокові вибори і парламентські. Це також цілком зрозуміло, тому що коаліція в такому складі – вона непрацездатна. І непрацездатний парламент. Тому, якщо ми будемо говорити про дострокові вибори, то дострокові вибори скоріш за все не за горою, вони вже наближаються», – зазначив Віктор Янукович.

Тим часом Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про відсутність підстав для дострокових виборів і звинувачує Партію регіонів у дестабілізації роботи парламенту.

На її думку, «регіонали» не мають жодного вагомого аргументу для блокування діяльності Верховної Ради та ініціювання дострокових виборів.

У відсутності підстав для перевиборів сьогодні заявив і спікер Арсеній Яценюк. На його думку, наступного вівторка парламент запрацює.

Водночас Володимир Литвин заявляє, що готовий внести до парламенту проект постанови про проведення перевиборів, якщо інші політичні сили будуть наполягати на цьому.

Робота парламенту заблокована від минулого місяця. Партія регіонів блокувала трибуну Ради, вимагаючи від спікера відкликати свій підпис під листом до НАТО.

Матеріали до теми:

• Верховна Рада не проводитиме пленарних засідань цього тижня • Парламентсько-переговорний канкан: сьогодні коаліція та опозиція знову спробують домовитися • Черговий провал Верховної Ради
XS
SM
MD
LG