Доступність посилання

ТОП новини

Київська влада компенсує з бюджету втрачені кошти вкладникам, які постраждали від будівельної афери «Еліта Центру»


Але не всім, бо серед них були мільйонери, які просто інвестували у нерухомість, заявив київський міський голова Леонід Черновецький.

Але не всім, бо серед них були мільйонери, які просто інвестували у нерухомість, заявив у понеділок київський міський голова Леонід Черновецький.

Нині київська влада ініціює законопроект, яким забороняється продавати ще незбудоване житло, зазначив мер Києва Леонід Черновецький.

«У поясненнях Президента є наказ уряду цей закон швиденько провести через Верховну Раду. Але я думаю, що будуть проблеми. Бо у Верховній Раді дуже багато бізнесменів, які будують житло по всій Україні і тому вони у такому законі не зацікавлені», – зауважив мер Києва.

А догану Президента щодо бездіяльності київської влади у вирішенні проблем ошуканих вкладників «Еліта центру» Леонід Черновецький вважає актом політичним, хоча стурбованість Віктора Ющенка поділяє.

Опоненти Леоніда Черновецького заявляють, що Президент мав мав всi пiдстави тимчасово усунути його від виконання обов’язків голови Київської міської держадмiнiстрацiї за невирiшення проблем інвесторів «Елiта-Центр».

Під час афери з компанією «Еліта-центр», коли інвестори втратили кошти, вкладені у будівництво житла у столиці, постраждали близько півтори тисячі осіб.
XS
SM
MD
LG