Доступність посилання

ТОП новини

Мiськрада Сіверськодонецька дозволила провести з’їзд депутатiв усiх рiвнiв у Льодовому палацi


Під час схожого з’їзду в 2004 році лунали сепаратистські заяви, зокрема, щодо створення автономної Південно-Східної республiки.

За словами голови Луганської облради Валерiя Голенка, угоду про проведення з’їзду пiдписали керівник вiддiлу у справах сім’ї, молодi та спорту міської ради та депутат вiд Партiї регiонiв Вiктор Тихонов.

Перед цим міська влада Сєверодонецька двiчi відмовлялася надати депутатам примiщення Льодового палацу. З’їзд депутатів усіх рівнів у цьому місті планують провести 1 березня.

На ньому мають розглянути питання про мiсцеве самоврядування, про захист прав російськомовного населення України та про органiзацiю цього офіційного захисту.

Під час схожого з’їзду в 2004 році лунали сепаратистські заяви, зокрема, щодо створення автономної Південно-Східної республiки. До відповідальності за ці заяви нікого не притягли.

Матеріали до теми:

• Борис Тарасюк пропонує притягнути до відповідальності організаторів запланованого з''їзду депутатів усіх рівнів у Сіверськодонецьку • Вадим Колесніченко: Гуманітарний з''їзд депутатів усіх рівнів у Сіверськодонецьку відбудеться 23 лютого
XS
SM
MD
LG