Доступність посилання

ТОП новини

Європейська Комісія запроваджує в Україні проект підтримки малого та середнього бізнесу


Досвід, отриманий під час втілення проекту у Львівській області, буде використаний і в інших регіонах України, зокрема, в Київській і Харківській областях.

Про початок здійснення проекту «Підтримка розвитку малого та середнього бізнесу в Україні – міжнародний вимір», що реалізується на кошти Європейської Союзу, у Львівській області оголосили в п’ятницю у Львові.

Львівську область обрали першим регіоном, який отримуватиме підтримку, завдяки високій концентрації відповідних бізнесових структур та промислових підприємств, а також надзвичайно вигідному географічному розташуванню – на перетині важливих транспортних шляхів із країнами Балтії та південно-західної Європи, повідомляє Представництво Єврокомісії в Україні.

Досвід, отриманий під час втілення проекту у Львівській області, буде використаний і в інших регіонах України, зокрема, в Київській і Харківській областях.

Підтримку в межах проекту, який триватиме впродовж двох років, отримають структури малого й середнього бізнесу, які працюють у секторах деревообробної промисловості чи виробництва меблів, інформаційних технологій і машинобудування чи виробництва устаткування.

Із підприємницьких структур, які звернуться з заявками на отримання допомоги за проектом, оберуть найкращих кандидатів на участь у ньому. Вони отримуватимуть консультації та тренінги, які матимуть на меті поліпшити навички їхнього керівництва й показники діяльності і забезпечити дотримання ними міжнародних бізнесових практик.

Як заявив лідер проекту Кен Накбар, роль, яку відіграють малі підприємницькі структури, особливо важлива у світлі вступу України до Світової організації торгівлі та майбутніх перемовин щодо поглиблення двосторонніх торговельних стосунків із Європейським Союзом.
XS
SM
MD
LG