Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Дніпродзержинську на Дніпропетровщині відбуваються позачергові вибори міського голови


На посаду претендує 13 кандидатів. Напередодні виборів 5 кандидатів заявляли про те, що мають інформацію про підготовку масштабних фальсифікацій результатів волевиявлення на виборах міського голови на користь провладної кандидатки, в. о. міського голови Дніпродзержинська, «регіоналки» Вікторії Кузнецової і про ймовірну участь у цьому місцевої міліції.

На посаду претендує 13 кандидатів.

Як повідомили Радіо Свобода в Комітеті виборців України, усі виборчі дільниці відкрилися вчасно, однак явка виборців невисока: станом на 11:30, за оцінками КВУ, проголосувало близько 6% виборців.

За словами прес-секретаря КВУ Олександра Черненка, суттєвих порушень у перебігу голосування поки не зафіксовано.

Напередодні виборів 5 кандидатів заявляли про те, що мають інформацію про підготовку масштабних фальсифікацій результатів волевиявлення на виборах міського голови на користь провладної кандидатки, в. о. міського голови Дніпродзержинська, «регіоналки» Вікторії Кузнецової і про ймовірну участь у цьому місцевої міліції.

У штабі кандидатки та в обласному УМВС усі ці закиди відкинули.

Позачергові вибори міського голови Дніпродзержинська проводять, згідно з постановою Верховної Ради, у зв’язку з достроковим припиненням повноважень міського голови Олега Захорольського. Той подав у відставку в травні минулого року.

У неділю позачергові вибори місцевих органів влади відбуваються у 42-ох населених пунктах України, зокрема, у Бердянську, Жашкові, Стаханові.
XS
SM
MD
LG