Доступність посилання

ТОП новини

Банкір Ярослав Корчевський, за попереднім підрахунком, перемагає на виборах міського голови Дніпродзержинска


За попередніми підсумками голосування, за керівника філії «Промінвестбанку» Ярослава Корчевського проголосували понад 40% виборців.

За попередніми підсумками голосування, за керівника філії «Промінвестбанку» Ярослава Корчевського проголосували понад 40% виборців. У його найближчого суперника – правозахисника Віталія Купрія – удвічі менше голосів, а у провладної кандидатки Вікторії Кузнецової – лише 10%. Явка виборців була низькою — усього 24%.

Комітет виборців України констатував, що голосування у цілому відбулося в рамках законодавства, хоча під час агітаційної кампанії зафіксували порушення, пов’язані із застосуванням адмінресурсу на користь однієї з кандидатів.

Прес-секретар Комітету виборців Олександр Черненко заявив: «Жодних великих порушень ми не зафіксували. День голосування пройшов набагато краще, ніж велася передвиборча кампанія».

Офіційні підсумки виборів міського голови Дніпродзержинська міськвиборчком оприлюднить упродовж 5 днів.

Окрім Дніпродзержинська, позачергові пройшли ще у сорока двох населених пунктах України.

Більшість вакансій з’явилися через те, що попередні керівники міст і селищ подали у відставку, або були обрані депутатами Верховної Ради і склали повноваження.

За повідомленням тервиборчкомів, загалом голосування відбувалося за низької явки виборців.
XS
SM
MD
LG