Доступність посилання

ТОП новини

Українські фахівці у середу приєднаються до пошуків екіпажу судна «Нафтогаз-67»


У вівторок до Гонконга прибула делегація з України. Тим часом, водолази продовжують спроби проникнути всередину затонулого судна. Ïхню роботу ускладнює сильна течія і майже повна відсутність видимості.


У вівторок до Гонконга прибула делегація з України. Українські фахівці знайомляться з попередніми матеріалами розслідування.

Цього ж дня представники служб, задіяних у рятувальних роботах, на нараді обговорили можливі шляхи подальших рятувальних робіт.

Водолази продовжують спроби проникнути всередину затонулого судна, яке знаходиться на глибині 37 метрів. Роботу водолазів ускладнює сильна течія і майже повна відсутність видимості. Під час повторних простукувань корпусу судна, підводники ніяких сигналів у відповідь зсередини не почули.

До місця аварії направлено найпотужніший плавучий кран, однак він має прибути туди лише у п''ятницю.

Українське транспортно-буксирне судно «Нафтогаз-67» затонуло у суботу через зіткнення з китайським кораблем у Гонконзькій протоці.

На судні перебували 25 людей: 24 українці і один представник Китаю. Сімох членів екіпажу (6 українців і одного китайця) вдалося врятувати.

18 українських моряків вважають зниклими безвісти.

Матеріали до теми:

• Доля 18 українських моряків досі невідома
XS
SM
MD
LG