Доступність посилання

ТОП новини

Нова Зеландія очолила сотню найкращих туристичних місць світу


А грецький острів Родос визнаний найпопулярнішим місцем відпочинку в Європі.

А грецький острів Родос визнаний найпопулярнішим місцем відпочинку в Європі.

Попри нинішню економічну кризу, подорожчання пального, стурбованість екологічною ситуацією, хаос в аеропортах, пристрасть до подорожей у любителів нових вражень не згасає, констатують експерти.

Туризм як і раніше, популярний, особливо європейський напрямок. Підтвердженням тому є міжнародний рейтинг, вперше складений авторитетним інтернет-ресурсом TripAdvisor.

До першої двадцятки найпопулярніших місць відпочинку увійшли 7 європейських міст. Родос зайняв в цьому списку п`ятий рядок. Щедрим сонцем (300 сонячних днів в році) і буйною рослинністю цей острів в Егейському морі зобов`язаний середземноморському клімату, який незмінно привертає велику кількість туристів.

Другим за популярністю європейським напрямом визнаний австрійський Зальцбург, де головним туристичним хітом є місця, пов`язані з Моцартом.

Лідером на британському напрямі став курорт Бат.

Серед європейських країн найбільший інтерес у туристів викликає Італія. Сім міст цієї держави Апеннінського півострова увійшли до числа 25 кращих місць відпочинку на планеті.

У двадцятку кращих напрямів Європи потрапили також місто Сієна в Італії, Дінгл на південному заході Ірландії і Брюгге в Бельгії.

Чехи сумують: Прага - лише на 62 місці за популярністю у світі.
XS
SM
MD
LG