Доступність посилання

ТОП новини

Щорічне послання Президента до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України опубліковали у п’ятницю офіційні видання


Звернення Глави держави оприлюднили: «Офіційний вісник Президента України», «Голос України» та «Урядовий кур’єр». Таким чином Віктор Ющенко вже не має наміру в 2008 році виступати у Верховній Раді зі щорічним посланням до парламенту й українського народу про внутрішнє й зовнішнє становище України. Про це на брифінгу повідомила заступник голови Секретаріату Президента Оксана Слюсаренко


Звернення Глави держави оприлюднили: «Офіційний вісник Президента України», «Голос України» та «Урядовий кур’єр».

Таким чином Віктор Ющенко вже не має наміру в 2008 році виступати у Верховній Раді зі щорічним посланням до парламенту й українського народу про внутрішнє й зовнішнє становище України.

Про це на брифінгу повідомила заступник голови Секретаріату Президента Оксана Слюсаренко.

«Це означає, що цього року Президент України Віктор Андрійович Ющенко не буде виступати безпосередньо в залі парламенту», – зазначила вона.

При цьому Оксана Слюсаренко наголосила, що Глава держави не вважає своєю поразкою відмову від оприлюднення послання безпосередньо у Верховній Раді.

«Президент вище особистих образ і як Глава держави він виконав своє конституційне право», – сказала Слюсаренко.

Віктор Ющенко 13 травня планував звернутися до Верховної Ради зі щорічним посланням, але роботу парламенту заблокував Блок Юлії Тимошенко.

Матеріали до теми:

• Президент просить Кабмін до липня завершити переговори з Росією щодо поставок газу на 2009 і подальші роки

• БЮТ блокує трибуну і президію парламенту, Президент так і не виступив
XS
SM
MD
LG