Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко має намiр зустрітися з Віктором Ющенком завтра вранці


Про це прем’єр заявила сьогодні перед засіданням Кабміну.

Про це прем’єр заявила сьогодні перед засіданням Кабміну: «У четвер Президент повертатиметься з Канади. Ми зустрiнемося та спробуємо переконати не руйнувати фiнансову стабiльнiсть i все-таки зупинитися в руйнації роботи уряду і підписати цей законопроект, який ухвалила коаліція, яка бореться сьогодні за остаточні крихти довіри, що залишилися в суспільстві, до демократичної коаліції і до демократичного уряду».

Верховна Рада минулої п’ятниці ухвалила закон, яким iз держбюджету-2008 вилучаються норми щодо податкового, митного, бюджетного законодавства, i цi норми переносяться до спецiальних законiв.

Вiдповiднi змiни були внесенi до бiльш нiж 30 законiв України, зокрема «Про податок на додану вартість», «Про збiр на обов’язкове державне пенсiйне страхування», «Про приватизацiю державного майна», «Про оренду землі», до Земельного кодексу, Кодексу України про надра.

Вчора Конституційний Суд України визнав неконституційними норми закону «Про Державний бюджет України», якими звужуються або ліквідуються пільги і соціальні гарантії для громадян країни.

Юлія Тимошенко назвала це рішення політичним замовленням, спрямованим на знищення демократичної коаліції та створення широкої більшості з Партією регіонів.
XS
SM
MD
LG