Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА: Плану «Б» щодо Євро-2012 не існує


Європейський союз футбольних асоціацій не має резервного плану для проведення Євро-2012 в інших країнах, якщо Україна та Польща не встигнуть із підготовкою.

Як заявив учора директор у зв’язках із громадськістю УЄФА Вільям Ґаяр, після закінчення цьогорічного Чемпіонату Європи президент УЄФА Мішель Платіні вирушить 1 липня на чолі делегації європейського футбольного союзу до України і Польщі, які мають провести Євро-2012.

«На цей час ми не обговорюємо ніякого плану «Б», тобто якісь інші країни. Альтернативні сценарії існують щодо інших міст у Польщі та Україні – наприклад, матчі можуть прийняти Краків і Одеса», – сказав Ґаяр.

Водночас він додав, що, залежно від результатів липневого візиту, десь улітку УЄФА вирішить, чи потрібно розробляти такий «план «Б».

«На нинішньому ж етапі ми сповнені оптимізму і сподіваємось, що все в Україні і Польщі буде добре», – сказав офіційний представник УЄФА.

Він нагадав, що в січні Європейський союз футбольних асоціацій уже виставив обом країнам ультиматум: виправити недоліки протягом 4–6 місяців і подати звіт про зроблене.

«На цей момент ми занепокоєні ситуацією не більше, ніж у січні, але водночас і не менше », – сказав Вільям Ґаяр.
XS
SM
MD
LG