Доступність посилання

ТОП новини

Родичі Прем’єр-міністра за добу з «нападників» стали «потерпілими»


В інциденті з зятем і донькою Юлії Тимошенко в Одесі винні військовослужбовці Внутрішніх військ, заявив у неділю департамент зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

А інформацію, що зять прем’єра Шон Карр побив працівників міліції, в міністерстві заперечують.

«За попередніми даними службового розслідування та висновками судово-медичних експертиз з’ясувалося, що військовослужбовці Внутрішніх військ МВС України, перевищивши службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу до Шона Карра i Євгенії Тимошенко, завдали їм тілесних ушкоджень, чим спровокували конфлікт», – мовиться в повідомленні.

МВС заявляє, що за результатами службового розслідування буде ухвалено «відповідне рішення».

Лише в суботу вранці представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області повідомляв, що чоловік доньки Прем’єр-міністра Шон Карр напав на правоохоронців.

За словами представника МВС, які навело агентство Українські Новини, співробітники Внутрішніх військ затримали Шона Карра під час свого чергування пізно ввечері в п’ятницю за непокору та опір представникам правоохоронних органів, коли той разом із дружиною Євгенією Тимошенко намагався проїхати мотоциклом через закриту для проїзду курортну зону, в’їзд до якої охороняла міліція.

Зі слів представника одеської міліції, коли міліціонери відмовилися підняти шлагбаум, Карр накинувся на них із кулаками.

Бійцям Внутрішніх військ, як уточнив представник, нічого не залишалося, окрім як припинити його протиправні дії та доставити Карра у відділення міліції, куди також прибула Євгенія Тимошенко.

За даними представника одеського управління МВС, у міліцію скоро прибули представники влади Одеси та керівники місцевої міліції, і за недовгий час Карра відпустили.

Таку ж інформацію про інцидент подала в суботу газета «Сегодня» з посиланням на очевидців події і власного кореспондента.
XS
SM
MD
LG