Доступність посилання

ТОП новини

Родич Балоги – голова «ЄЦ» Закарпаття


Головою Закарпатської обласної організації партії «Єдиний Центр» обрали першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Балогу. Таке рішення ухвалено на зборах 5 липня в Мукачеві.

Як повідомили у прес-службі «Єдиного Центру», до недавна І. Балога очолював обласну організацію блоку «Наша Україна – Народна самообороона».

За словами І. Балоги, «нині суспільству потрібна політична сила, яка здатна об’єднати Україну, зруйнувати двовимірність життя, сприяти розбудові заможної, сильної, європейської держави». Такою силою, на його переконання, стане «Єдиний Центр», «навколо якого гуртуються найбільш авторитетні, відповідальні та патріотичні громадяни, що сповідують ідеологію правди та прагматизму».

«Закарпаття, де мирно співіснують представники 70 національностей, стане взірцем об’єднавчих процесів, – підкреслив І. Балога. – Сьогодні ми готові до діалогу з усіма партіями та політичними силами краю заради добробуту кожного закарпатця. Ми обираємо політику не конфліктності, а консенсусу та компромісів. Наше завдання збудувати Європу в Україні».

Присутній на зборах народний депутат України, член «Єдиного Центру» Василь Петьовка закликав політичні сили «не розкручувати заради власного рейтингу питання, які роз’єднують українське суспільство, а сконцентрувати свою діяльність навколо об’єднавчих ідей і проектів».
XS
SM
MD
LG