Доступність посилання

ТОП новини

Запрацював Міжурядовий комітет з підготовки до Євро-2012


Під головуванням прем’єр-міністрів України та Польщі – Юлії Тимошенко і Дональда Туска – учора відбулося перше засідання українсько-польського міжурядового комітету .

На прес-конференції після засідання глава українського уряду Юлія Тимошенко зазначила, що вона вважає за доцільне створити єдину українсько-польську систему звітності перед УЄФА про підготовку до Євро-2012.

Глава українського уряду також зазначила, що сторони прагнуть до співпраці в підготовці інфраструктурних об’єктів майбутнього Чемпіонату Європи.

«Нам дуже хотілось би спільно побудувати декілька інфраструктурних об’єктів спільного користування. І такими об’єктами може бути високоякісна транзитна автомагістраль Львів-Краків, переходи на кордоні, які можуть побудувати за євро стандартами».

Наступне засідання Міжурядового українсько-польського комітету з підготовки та проведення Євро-2012 планують провести 15 вересня.

«Напередодні, 14 вересня, ми проведемо в Україні дружній футбольний матч між двома урядами, щоб символізувати нашу дружбу і нашу абсолютну координацію дій у підготовці до такого величезного спортивного свята», – сказала прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG