Доступність посилання

ТОП новини

Пекінські готелі знижують ціни


Олімпійський готель у Пекіні з 22 червня почав знижувати вартість за проживання аби заповнити пустуючі номери
Олімпійський готель у Пекіні з 22 червня почав знижувати вартість за проживання аби заповнити пустуючі номери
Готелі Пекіна знижують ціни на проживання протягом наступного місяця, бо заходи з підвищення безпеки вже негативно вплинули на кількість туристів, повідомляють фахівці туристичного ринку Китаю.

Більшість готелів класу від 2 до 4 зірок вже пропонують знижки від 10 до 20% порівняно з цінами травня та червня, каже Фань Жуньцзюнь із прес-служби популярного китайського туристичного сайту Ctrip.com. Середня ціна на кімнату в тризірковому готелі впала з 700 юанів (100 доларів) до 400 юанів (60 доларів).

У Пекіні поки не відчувається святкового настрою, притаманного містам, що приймають Олімпіаду, а деякі готелі стоять майже порожніми. Вже у червні кількість приїжджих впала майже на 20%, порівняно з минулим роком.

Раніше були оприлюднені прогнози, згідно з якими в серпні Пекін мали б відвідати до 500 тисяч іноземців, але зараз ця цифра вважається нереальною. Китай суттєво посилив заходи безпеки і ввів обмеження на видачу віз іноземцям, включаючи навіть тих, хто вже має квитки на змагання Олімпіади, та бізнесменів, які очікували багаторазові візи. Багато туристів відмовилися від поїздки побоючись високих цін, стверджують експерти туристичного ринку.
XS
SM
MD
LG