Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі вчинили напад на помешкання громадського діяча Ігоря Лосєва


Відомий український публіцист повідомив Радіо Свобода, що в ніч на 29 липня невідомі закидали камінням вікна його помешкання у Севастополі. Один з каменів розбив вікно, але Ігор Лосєв та члени його родини не постраждали.

За його словами, на інтернет-форумах проросійських організацій Севастополя постійно друкуються погрози на його адресу та адресу проукраїнських активістів міста. Також невідомі зловмисники періодично псують двері його помешкання.

Ігор Лосєв написав заяву про це до міського управління міліції. Але раніше правоохоронці відмовлялися реагувати на погрози, висловлені в інтернеті.

Ігор Лосєв відомий своїми публікаціями у місцевій та проукраїнських мас-медіа на захист українського статусу Севастополя. Він також є співавтором історичних передач на Радіо Свобода.

********
Два тижні тому, у Севастополі невідомі зловмисники напали і побили одного з лідерів «Молодіжного Союзу Наша Україна» В’ячеслава Маковійчука, який теж заявляв про погрози в інтернеті та телефоном з боку російських націоналістів.

Раніше про погрози на свою адресу повідомили голова «Української громади Севастополя» Мирослав Мамчак, координатор Громадського комітету «Український Севастополь» Микола Владзимирський та інші активісти проукраїнських організацій міста.
XS
SM
MD
LG