Доступність посилання

ТОП новини

У Цхінвалі увійшли підрозділи повітрянодесантних військ Росії – російські ЗМІ


Раніше повідомляли, що російські війська на території Південної Осетії штурмують позиції грузинської армії поблизу села Тамарашені.

Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що російська армія здійснює «операцію з примусу до миру» в зоні грузинсько-осетинського конфлікту.

Влада Грузії повідомила про бомбардування різних районів країни російською авіацією.

Кореспондент Радіо Свобода повідомив із міста Ґорі: «Неподалік військової бази ми побачили жахливу картину. Крім самої бази, горіли два житлові квартали. У дворі одного з будинків було повно трупів. За нашими підрахунками, вбито кілька десятків осіб – в основному жінки, серед них багато літнього віку. Чути звуки сирен – карети швидкої допомоги везуть поранених до Тбілісі, тому що лікарня у Ґорі переповнена».

Міністерство оборони Грузії повідомило про 6 збитих російських літаків, а Міноборони Росії підтвердило втрату 2 літаків.

Тим часом влада Південної Осетії повідомляє про нові грузинські удари по Цхінвалі.

Керівник МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що в перебігу боїв у Південній Осетії загинули близько півтори тисячі осіб, здебільшого цивільні. А грузинська сторона заявляє, що число загиблих значно менше.

За повідомленням віце-прем’єр-міністра Росії Сергія Собянина, менше ніж за дві доби Південну Осетію покинули понад 30 тисяч біженців.
XS
SM
MD
LG