Доступність посилання

ТОП новини

Президент передав прикарпатцям техніку для ліквідації лиха


У неділю Президент України Віктор Ющенко, перебуваючи у Верховинському районі Івано-Франківській області разом з міністром оборони Юрієм Єхануровим, передав місцевим органам самоврядування військову техніку, яка буде використана для ліквідації наслідків стихійного лиха.

Як повідомили в управлінні прес-служби Міністерства оборони України, місцеве населення та органи влади отримали 8 військових автомобільних майстерень та 8 вантажних автомобілів, які можна застосовувати для перевезення великогабаритних вантажів, пожежного обладнання та води.

Також, місцевому населенню передали 8 польових кухонь у повній комплектації та 8 автомобільних цистерн на причепах для перевезення води.

Сьогодні ж міністр оборони перевірив розгортання польового мобільного військового центру у приміщенні школи у селищі Ільїнці Косовського району Івано-Франківській області.

Він під час спілкування з місцевим населенням звернувся з проханням, щоб усі, кому потрібна медична допомога, зверталися до військових медиків, які налаштовані працювати цілодобово.
XS
SM
MD
LG