Доступність посилання

ТОП новини

«Нам треба сісти і подивитися в очі один одному» – Кармазін


В ефірі Радіо Свобода, коментуючи можливість збереження парламентської коаліції, народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Кармазін заявив: «Я хочу, щоб ми з’ясовували стосунки не через ЗМІ, а сіли однин до одного і подивилися в очі одне одному. Запросили у цей формат крім Прем’єра і Голови Верховної Ради ще й Президента».

А вже народний депутат від фракції БЮТ Володимир Бондаренко зауважив: «Спроби Тимошенко закінчувалися нічим. Жодної зустрічі Тимошенко з Ющенком у форматі тет-а-тет не було».

За словами Юрія Кармазіна, «представники 5 політичних сил із 9, які входять у НУНС не підтримали вихід з коаліції». «Я хочу, щоб коаліція продовжувала існувати. Вона не має іншої конфігурації», – сказав Кармазін.

Зі свого боку бютівець Володимир Бондаренко заявив: «Ми за такий формат коаліції, який існує зараз. Але ми проти, щоб люди технічні, які обслуговують Президента, розвалювали цю коаліцію».

«Президент сьогодні веде активні переговори через Ахметова, через Богатирьову, з тими людьми, яких нам нав’язують», – додав Бондаренко.

«Я був задоволений сьогоднішньою зустріччю з Президентом, коли Президент на прохання всієї фракції НУНС попросив вийти Юрія Бута», – зауважив Юрій Кармазин.

Він також додав: «Вчора треба було врахувати частину зауважень Президента, а не долати вето. У змінах до закону «Про Кабінет Міністрів» та у законі «Про Конституційний Суд» є порушення, які суттєво обмежують повноваження Президента. Це порушує той баланс влади, який склався».

XS
SM
MD
LG