Доступність посилання

ТОП новини

«Те, що зробила Тимошенко, – «зрада» – Ющенко


Президент України Віктор Ющенко вважає, що дії Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко не можна охарактеризувати інакше, ніж зрада.

Про це він заявив у суботу в інтерв’ю журналістам в перерві засідання Політради «Народного Союзу Наша Україна».

«Те, що зробила Прем’єр-міністр, це вже банальне слово стало для української політики – «зрада», – сказав глава держави.

За його словами, в даному випадку йдеться про те, що глава уряду національні інтереси підмінила своїми особистими інтересами.

«Ця людина не заспокоїться доти, доки не переверне всю Україну з ніг на голову», – сказав Президент.

В. Ющенко вважає, що метою таких дій є дестабілізація ситуації в Україні.

За словами Президента, це є не новим явищем в політиці, оскільки такі самі дії вчинив свого часу лідер СПУ Олександр Мороз.

В. Ющенко також наголосив, що сьогодні українському народу потрібно чітко пояснити, що дорога, якою веде Прем’єр-міністр Ю. Тимошенко, є зрадою української демократії.

Глава держави зазначив, що Ю. Тимошенко буде постійно запевняти український народ про важливість збереження демократичної коаліції, але бажання Прем’єр-міністра полягає у формуванні двох коаліцій.

Одна коаліція, наголосив В. Ющенко, «для народу» - між БЮТ та НУНС. «А друга коаліція, яку БЮТ буде робити і успішно робить, де все розписано, все готово, навіть на момент нашої розмови з вами – це коаліція БЮТ і Партії регіонів», – сказав В. Ющенко.
XS
SM
MD
LG