Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» готова домовлятися про коаліцію, якщо БЮТ і «регіони» припинять спільне голосування


Партія «Народний союз «Наша Україна» вважає «фактичний вихід Блоку Юлії Тимошенко з фактичної коаліції з Партією регіонів і комуністами», який має виявитися в припиненні їхніх спільних голосувань, за умову початку переговорів про створення нової коаліції, заявив лідер партії В’ячеслав Кириленко.

Як повідомив він увечері в суботу після засідання політради НСНУ, при цьому його партія погодиться на коаліцію лише з тими політичними силами, які підтримають програмові засади нової коаліції, що їх схвалила політрада НСНУ.

Ідеться про позиції партії з трьох блоків питань: захисту державного суверенітету, захисту демократії і захисту європейського вибору України.

За словами В’ячеслава Кириленка, Народний союз «Наша Україна» також звернувся до всіх партій патріотичного спрямування з закликом об’єднатися «навколо інституту Президента і навколо партії «Наша Україна», щоб дати організовану відсіч будь-яким зазіханням антиукраїнських сил».

Він закликав патріотичні сили провести об’єднувальний з’їзд, об’єднавшись при цьому навколо НСНУ. При цьому він уточнив, що йдеться не про створення нової партії, а про вступ інших сил до «Нашої України».
XS
SM
MD
LG