Доступність посилання

ТОП новини

Зварич закликає БЮТ припинити співпрацю із Партією регіонів


Заступник голови фракції Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Роман Зварич закликає фракцію Блоку Юлії Тимошенко припинити співробітництво у Верховній Раді із Партією регіонів.

«Якщо на те пішло, якщо дійсно є щира позиція БЮТу, яка нібито викладена в цьому листі (листі про згоду БЮТу на пропозиції НУНС щодо формування нової коаліції), тоді від них необхідно елементарне: припините це співробітництво з Партією регіонів, результатом якого стає прийняття антипрезидентських законів у стінах Верховної Ради", – заявив журналістам Роман Зварич.

Він зазначив, що тільки в загальному ознайомлений з в відповіддю БЮТ на пропозицію НУНС про основні принципи формування нової коаліції, але при цьому скептично оцінив характер цього документа.

«Я думаю, що це швидше за все, замилювання людям очей», – зазначив депутат.

При цьому Роман Зварич наголосив, що заступник голови фракції БЮТ Андрій Портнов постійно проводить переговори із Партією регіонів про координацію дій найбільших фракцій у парламенті.

Представник НУНС зазначив, що його політична сила вимагає від БЮТ скасувати 12 законів і законопроектів, які були проголосовані разом із Партією регіонів.

Крім цього НУНС наполягає на осуді Верховною Радою акту агресії Росії проти Грузії.

Раніше представники фракції БЮТ заявили, що в цілому розділяють запропоновані фракцією «Наша Україна – Народна самооборона» принципи для формування нової коаліції в парламенті.

XS
SM
MD
LG