Доступність посилання

ТОП новини

Україна і Польща тим часом зберегли право на проведення Євро-2012


Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зберіг на розширеному засіданні виконкому УЄФА у французькому Бордо право за Польщею та Україною на проведення футбольного чемпіонату Європи-2012.

Про це заявили агентствам представники УЄФА. А представник ФІФА на виконкомі УЄФА в Бордо Франц Бекенбауер повідомив журналістам, що УЄФА зберегло за собою право зменшити кількість міст, де будуть матчі Євро-2012, із 8 до 6.

Також кількість міст, де відбуватиметься чемпіонат, тепер не обов’язково буде однаковою в обох країнах.

Україну і Польщу також попередили в Бордо про необхідність прискорити підготовку інфраструктури країн (доріг, готелів, летовищ) до Євро-2012. УЄФА ще раз повернеться до цього питання на наступному засіданні виконкому цієї організації.

Президент УЄФА Мішель Платіні заявив журналістам у Бордо після засідання, що всі члени виконкому одноголосно вирішили тим часом залишити право проведення Євро-2012 за Польщею і Україною.

Але він попередив, що у Києві і Варшаві мають готуватися прискорено, щоб не зірвати перебіг приготувань до Євро-2012.

Платіні також повідомив, що представники Польщі й України пообіцяли швидше будувати нові стадіони та готувати інфраструктуру до футбольного чемпіонату Європи у 2012 році.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG