Доступність посилання

ТОП новини

«Укрспецекспорт» заперечує звинувачення в незаконному продажу зброї


Державна компанія заявляє, що всі виконані нею в минулому та в останній період часу міжнародні постачання спеціальної продукції до Грузії, Кенії чи будь-яких інших іноземних держав «здійснювались у відповідності до вимог чинного законодавства України і з дотриманням діючих міжнародно-правових норм у сфері міжнародних передач озброєння та військової техніки».

Звинувачення на адресу компанії в незаконних постачаннях озброєнь та військової техніки «у переважній більшості випадків ґрунтуються на популістських та тенденційних заявах окремих осіб», мовиться в заяві «Укрспецекспорту».

Компанія «закликає засоби масової інформації до професійного підходу при висвітленні сфери військово-технічного співробітництва України з іноземними країнами та застерігає від оприлюднення безпідставних популістських заяв та некомпетентної інформації».

Останнім часом на адресу України й «Укрспецекспорту» лунали звинувачення в нібито незаконному продажу зброї до Грузії, а в зв’язку з викраденням піратами українського судна зі зброєю – і до Кенії чи Судану.
XS
SM
MD
LG