Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк візьме участь у Всесвітній політичній конференції у Франції


Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк у неділю відбув до Франції для участі у Всесвітній політичній конференції, яка розпочнеться 6 жовтня в Евіані.

У конференції, організованій Французьким Інститутом міжнародних відносин, мають взяти участь більше десятка глав держав і урядів, а також ціла низка впливових персон вищого рівня з усього світу.

Як зазначають організатори форуму, Арсеній Яценюк запрошений для участі в цьому впливовому міжнародному форумі через «видатну ролі в політичному житті України і великого досвіду у сфері міжнародних відносин».

Спікер українського парламенту візьме участь в семінарі «Чи життєздатна Європа з 27 країнами-учасниками і більше?» і в пленарній сесії з міністром закордонних справ Франції Бернаром Кушнером. Крім того, Арсеній Яценюк запрошений на вечерю з генеральним директором СОТ Паскалем Ламі. Також планується зустріч Яценюка з главою Французького Інституту міжнародних відносин і Всесвітнього політичного форуму Тьєррі де Монбріалем.

Метою щорічної Всесвітньої політичної конференції (World Policy Conference, WPC) є організація ефективного діалогу з глобальних питань між представниками країн вищого рівня. Триденна (6-8 жовтня) конференція складається з пленарних сесій, ланч-дебатів і семінарів.

XS
SM
MD
LG