Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін працює без Тимошенко і преси


Кабінет Міністрів вирішив зробити сьогоднішнє засідання закритим, без участі журналістів, повідомляє прес-служба уряду. Хоча раніше це засідання планували провести у звичайному режимі з пресою на вступному слові прем’єра, однак представників ЗМІ в будинок Кабміну не пустили.

Міністри, які прийшли на засідання, відмовилися пояснити причину закритості. За словами віце-прем’єра Григорія Немирі, всі пояснення надасть Юлія Тимошенко після завершення засідання уряду.

Управління зв’язків зі ЗМІ Секретаріату Кабміну також повідомило, що засідання почалося під головуванням першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова, але не пояснило причину відсутності прем’єра Тимошенко.

Сьогодні урядовці планують обговорити понад 40 нормативно-правових актів. За словами Турчинова, пріоритетним питанням порядку денного є забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів.

Сьогодні вранці Президент Віктор Ющенко провів консультації з керівництвом Верховної Ради й парламентських фракцій щодо розпуску парламенту.

Прес-служба Президента заявила про згоду керівництва всіх фракцій на проведення позачергових виборів. Водночас це заперечили представники БЮТ та Партії регіонів.

XS
SM
MD
LG