Доступність посилання

ТОП новини

Коновалюк твердить про порушення з продажем зброї, а свідчень не дає – Генпрокуратура


Голову Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради Валерія Коновалюка вже двічі запрошували до Генеральної прокуратури, але той не з’являється, повідомила в суботу прес-служба Генпрокуратури.

Ідеться про перевірку, яку там проводять за зверненням Коновалюка щодо нібито допущених порушень законодавства при поставках Україною військової техніки до Грузії.

Відтак Генпрокуратура через засоби масової інформації знову запрошує Валерія Коновалюка прибути й надати документи і свідчення того, про що твердиться в його заяві.

Що ж стосується звинувачень на адресу Президента держави, то вони абсолютно безпідставні і не відповідають дійсності. Цим заявам Генеральна прокуратура України дасть правову оцінку, наголосила її прес-служба.

Раніше народний депутат із фракції Партії регіонів Валерій Коновалюк як голова тимчасової слідчої комісії вже кілька разів виступав із заявами про нібито викриті комісією порушення навколо постачань зброї з України до Грузії і про нібито причетність до цих порушень Президента Віктора Ющенка, але підтверджень своїм словам не наводив.

В українському уряді і в Раді нацбезпеки і оборони твердження Коновалюка заперечують.
XS
SM
MD
LG