Доступність посилання

ТОП новини

Януковича в Криму зустріли протестами


Близько сотні активістів Конгресу російських громад Криму та інших проросійських організацій півострова протестували проти приїзду до Сімферополя лідера Партії регіонів Віктора Януковича. Вони звинуватили політика у «зраді інтересів російського народу Криму».

Один з організаторів акції Сергій Шувайников на мітингу під стінами Верховної Ради автономії заявив, що проросійські організації Криму і Севастополя «висловлюють недовіру Партії регіонів, блоку «За Януковича!» у парламенті автономії та самому Віктору Януковичу».

За словами маніфестантів, лідер регіоналів «за два з половиною роки, перебуваючи при владі та в опозиції, не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки – ані щодо захисту російської мови, ані зі зміцнення дружби з Росією, ані з відстоювання прав росіян – громадян України».

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович сьогодні прибув з візитом до Сімферополя. Як повідомили в Кримській організації Партії регіонів, лідер регіоналів бере участь у Всекримських зборах депутатів, обраних від Партії регіонів.

Крім цього планується, що Віктор Янукович зустрінеться зі студентами і викладачами Кримського аграрного університету, відвідає один із храмів Сімферополя і виступить на кримському державному телеканалі.

XS
SM
MD
LG