Доступність посилання

ТОП новини

На нинішній день лише три партії пройшли б до парламенту


До Верховної Ради пройшли б лише Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко та Комуністична партія України, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, опубліковані у тижневику «Дзеркало тижня».

Згідно з даними опитування, за Партію регіонів готові проголосувати 17,4% респондентів, за БЮТ – 14,7%, за Комуністичну партію України – 4,6%.

При цьому 10,1% опитаних проголосували б проти всіх, а 25,8% – відмовилися б від участі у виборах. Не визначилися з можливим вибором 16,9% учасників опитування.

Не змогли б подолати тривідсотковий виборчий бар’єр Блок Володимира Литвина і Блок Арсенія Яценюка (по 2,3%), блок «Наша Україна» на чолі з В’ячеславом Кириленком (1,8%), Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (1,1%), Соціалістична партія України (0,8%), блок «Народна самооборона» Юрія Луценка (0,4%), Блок Леоніда Черновецького (0,2%), партія «Єдиний центр» на чолі з Ігорем Крілем (0,1%) та інші політичні сили (0,9%).

Опитування проводилося з 11 по 20 жовтня 2008 року в усіх регіонах України. Було опитано 2034 осіб. Похибка вибірки не перевищує 2,9%.


XS
SM
MD
LG