Доступність посилання

ТОП новини

Міхеїл Саакашвілі скликав засідання Ради безпеки Грузії


Президент Грузії скликав засідання Ради безпеки країни у зв’язку з інцидентом у Цаленджихському районі на кордоні з Абхазією.

«Грузія має намір зробити дипломатичні кроки у зв’язку з подібними діями сепаратистів і російських агресорів», – заявив перед початком засідання секретар Радбезу Каха Ломая.

Раніше МВС Грузії повідомило, що сьогодні під час обстеження села Мужава Цаленджихського району, яке обстріляли з суміжної абхазької сторони в ніч на суботу, на міні підірвалося троє осіб.

Тим часом начальник міліції Гальського району Абхазії Лоуренс Когонія заперечив повідомлення про те, що село Мужава Цаленджихського району Грузії у суботу зазнало обстрілу з абхазької сторони.

Грузинські ЗМІ повідомили, що у суботу було обстріляне село Мужава. При цьому, як твердили ЗМІ, вогонь вівся з боку абхазької території, з позицій села Саберіо Гальського району цієї частини Грузії, що односторонньо проголосила незалежність.

Повідомляли про поранення декількох чоловік, зокрема голови адміністрації Цаленджихського району. У ніч на суботу, за твердженнями грузинських джерел, село Мужава також було обстріляне з гранатометів.
XS
SM
MD
LG