Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів не підтримає антикризовий проект Президента


Фракція Партії регіонів не підтримуватиме президентський законопроект про заходи щодо мінімізації негативних наслідків фінансової кризи.

Як заявив регіонал Микола Азаров, «законопроект готувався горе-теоретиками», у документі «є багато ляпсусів, що свідчать про те, що законопроект створювався поспіхом і його реальне застосування буде неможливе».

На думку Азарова, документ унеможливлює швидке реагування на можливі наслідки світової фінансової кризи на економіку України. А держава не має у своєму розпорядженні реальних коштів від приватизації для того, щоб створити стабілізаційний фонд, передбачений у законопроекті.

Водночас БЮТ заявляє, що готовий голосувати за антикризовий президентський законопроект.

За словами лідера фракції блоку Івана Кириленка, бютівці блокуватимуть роботу Верховної Ради, якщо цей документ не розглядатимуть першим. Проте, якщо першим на голосування поставлять питання про фінансування виборів, то трибуна буде заблокована, наголосив Кириленко.

Фракція ж НУНС визначатиметься з підтримкою антикризового законопроекту, поданого Президентом, на засіданні фракції.

При цьому лідер «Нашої України – Народної самооборони» В'ячеслав Кириленко зазначив, що, за результатами попереднього ознайомлення із цим документом, він заслуговує на підтримку.

Мінімізацію впливу світової фінансової кризи на українську економіку Верховна Рада має розглянути сьогодні на вечірньому засіданні о 16:00.

XS
SM
MD
LG