Доступність посилання

ТОП новини

На 80% об’єктів Євро-2012 зупинені роботи – представник Нацагентства


У головних i резервних мiстах України, вiдiбраних для проведення матчiв Чемпiонату Європи з футболу 2012 року, зупинені роботи на близько 80% об'єктiв, якi вже повиннi розвиватися i будуватися.

Про це повiдомив заступник голови Нацiонального агентства з пiдготовки i проведення в Українi Євро-2012 Євген Вілінський.

За його словами, головними причинами цього є вплив економiчної кризи, повiльне i не завжди правильне ухвалення управлiнських рiшень.

Вілінський наголосив, що Україна вже сьогоднi «не вписується» в термiни будiвництва нових об'єктiв для Євро-2012 через тривалi процедури отримання необхiдної дозвiльної документації.

На сьогоднi план з пiдготовки країни до Євро-2012 виконується десь на 60%, а «готовнiсть майже рiвна нулю», – зазначив він.

Раніше голова Нацагентства з питань Євро-2012 Євген Червоненко запевняв, що Україна вчасно пiдготується до проведення Чемпiонату, якщо ухвалять розробленi агентством законопроекти, i якщо державна влада сприятиме бiзнесу, який бере участь у цiй пiдготовцi.

XS
SM
MD
LG