Доступність посилання

ТОП новини

Уряд звинувачує керівників області в неефективному використанні коштів


Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов заявив, що виділені урядом кошти на ліквідацію наслідків повені обласні державні адміністрації використовують неефективно.

«Уряд своєчасно інформував Президента і вимагав від нього поновити дисципліну і покарати голів обласних адміністрацій, які не виконують свої обов’язки і, більше того, порушують елементарну виконавчу дисципліну, – зауважив Турчинов. – Нажаль, я отримав лист від голови Секретаріату Президента пана Балоги з відповіддю, що вони не бачать жодних підстав для того, щоби посилити відповідальність губернаторів або оголосити їм догани чи інші адміністративні «вливання».

Перший віце-прем’єр також зазначив, що контрольне-ревізійне управління виявило зловживань на 80 мільйонів гривень із коштів призначених для ліквідації наслідків повені.

У понеділок, перебуваючи з візитом в Івано-Франківській та Чернівецькій областях, Президент Віктор Ющенко розкритикував уряд за повільні темпи фінансування робіт із ліквідації наслідків літніх повеней.

Того ж дня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що Кабінет Міністрів у повному обсязі профінансував роботи з ліквідації наслідків повені в західних областях.

XS
SM
MD
LG