Доступність посилання

ТОП новини

Уряд підготує антикризові заходи для кожної галузі економіки


Кабінет Міністрів має намір підготувати антикризові законопроекти для кожної галузі економіки, повідомила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні на позачерговому засіданні уряду.

«Усі можливості Кабміну буде спрямовано на те, щоб і в уряді, і у Верховній Раді було об’єднано зусилля й ми могли по кожній галузі прийняти ключовий законопроект про запобігання кризовим явищам у кожній конкретній галузі», – заявила Тимошенко.

За її словами, для розробки галузевих антикризових законопроектів створюватимуться «спеціальні команди» за участю депутатів, членів уряду та учасників галузевих ринків.

На думку Прем’єр-міністра, після перших заходів зі стабілізації банківського сектору та фінансового ринку України аналогічних антикризових заходів потребують практично всі галузі реальної економіки.

«Сьогодні Україна втягнута в усі світові фінансові процеси, які виглядають доволі песимістично. Ми бачимо стагнацію як на фінансовому ринку, так і в секторі реальної економіки в усіх країнах світу», – додала Тимошенко.

31 жовтня Верховна Рада затвердила першочергові антикризові заходи, а згодом їх схвалив Президент Віктор Ющенко.

XS
SM
MD
LG