Доступність посилання

ТОП новини

Яценюка «розвели як кролика» – Володимир Стретович


Як заявив в ефірі Радіо Свобода народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона», «не досягнувши мети з достроковими виборами, ті, що домовлялися про вибори, захотіли усунути Яценюка. Я думаю, він став тут таким пішаком. Його розвели як кролика. Він, може, про це не здогадувався».

«Коли не буде Яценюка, ніщо не заважатиме (першому заступникові голови парламенту, депутатові від Партії регіонів Олександрові) Лавриновичу поставити на голосування питання про недовіру урядові і згодом відправити його у відставку. Тобто відставка Яценюка вигідна тим силам, які хочуть повернутися до влади Партії регіонів, Блоку Литвина і частини «Нашої України», а також комуністів за компанію», – сказав Володимир Стретович.

Тим часом депутат від фракції Партії регіонів Сергій Головатий заявив: «Такої брутальної поведінки спікера я ще ніколи не спостерігав, починаючи від Плюща, Кравчука, Литвина, Мороза і так далі. Те, що витворяє Яценюк, – це нищить український парламент як явище. Він поводиться не етично і постійно відступає від регламенту».

«Сам захід Яценюка у крісло голови спікера Верховної Ради відбувся дуже принизливо для людини, яка намагається презентувати себе як нового про європейського політика. Його фактично під дулом завели до Ради. Як ганебно він зайшов до Ради, так ганебно він звідти вийде», – заявив Сергій Головатий.
XS
SM
MD
LG