Доступність посилання

ТОП новини

Президент пропонує сформувати стабілізаційний фонд


Пропозиція створити стабілізаційний фонд у розмірі не менше як 50 мільярдів гривень міститься в проекті указу Президента «Про додаткові заходи з подолання фінансової кризи в Україні».

Текст проекту роздали сьогодні журналістам на загальнонаціональній антикризовій нараді за участю Президента і представників бізнесу, яка триває в Українському домі.

Виступаючи перед учасниками наради, Віктор Ющенко скритикував Кабінет Міністрів за «бездарну торговельну політику в аграрному секторі», назвавши її «ручною, антиринковою, антигалузевою і непослідовною».

Також Президент пропонує доручити Кабінетові Міністрів внести в місячний термін на розгляд Верховної Ради законопроект щодо розширення списку джерел наповнення стабілізаційного фонду за рахунок надходжень від плати за оренду держмайна, дивідендів, нарахованих на акції держпідприємств, частини прибутку держпідприємств тощо.

На нараді в Українському домі присутні лідери парламентських фракцій, Прем’єр-міністр, керівники місцевого самоврядування, бізнесмени.
XS
SM
MD
LG