Доступність посилання

ТОП новини

Богдан Губський: «Мене звинувачують на політичне замовлення»


Народний депутат із фракції Блоку Юлії Тимошенко заявив Радіо Свобода, що вважає висунені проти нього звинувачення у земельних махінаціях політичним замовленням.

«Нас 11 депутатів із БЮТ, яких перевіряє Генеральна прокуратура», – сказав Губський.

Він стверджує, що у цьому році це вже третя перевірка Генпрокуратури і СБУ на доручення Президента.

Попередня перевірка інформації, наданої депутатом від групи «Єдиний центр» Лесею Оробець, за словами Богдана Губського, ніяких порушень не виявила.

Також Губський радить Генеральній прокуратурі і СБУ, щоб виявити земельні махінації, перевірити усі акти на право власності на землю, видані у Київській області.

«Там стоять два підписи – голови райдержадміністрації та керівника обласного або районного відділу земельних ресурсів. То чому їх не перевіряють? Депутати ж своїх підписів ніде не ставлять. Якщо хтось ставив свої підписи на незаконних документах, то нехай вони і відповідають по закону», – сказав Богдан Губський.

6 листопада до Президента України надійшло звернення депутата Київської обласної ради Володимира Федосеєва. Депутат стверджує, що «у сфері земельних відносин у Київській області діє організоване злочинне угруповання під керівництвом народного депутата України Богдана Губського».

Президент доручив Генеральному прокуророві Олександру Медведькові в десятиденний термін перевірити висунені звинувачення.
XS
SM
MD
LG