Доступність посилання

ТОП новини

Партiя регiонiв увійде до будь-якої коалiцiї, що займатиметься подоланням кризи


Фракцiя Партiї регiонiв готова увiйти до складу коалiцiї в будь-якому форматi, що дав би можливiсть ухвалювати рiшення, спрямованi на подолання кризових явищ у країнi, заявив перший заступник голови парламенту, регіонал Олександр Лавринович.

Щодо можливого створення більшості з БЮТ Лавринович заявив: якщо буде створено новий формат коалiцiї, то в цьому форматi обов'язковими мають бути два напрями: можливiсть ухвалювати рiшення для стабiлiзацiї ситуацiї в країнi та ухвалення антикризових законiв, а також вiдповiдальнiсть за наслiдки ухвалення кожного з таких рiшень.

При цьому, за словами Лавриновича, така коаліція передбачає новий формат уряду.

Вiдповiдаючи на запитання, чи можлива коалiцiя Партiї регiонiв i БЮТ у разi, якщо прем'єром залишиться Юлiя Тимошенко, вiн вiдповiв, що питання кандидатури голови уряду наразі не обговорюють.

Сьогодні представник БЮТ Валерій Писаренко заявив, що його політична сила готова до створення коаліції, зокрема, і з Партією регіонів.

Водночас голова фракції БЮТ Іван Кириленко наголосив, що коаліція за участі блоку реальна лише за умови, якщо прем’єром буде Юлія Тимошенко.

XS
SM
MD
LG